Utorak, 17. studenoga 2020.
Siniša Glavašević

Dno dna i govor mržnje par excellence

Obično se u Hrvatskoj kaže o mrtvima sve najbolje, što govori o jednom dostojanstvenom odnosu prema mrtvima koji je dio našega hrvatskog identiteta. No, nemaju naravno svi takav odnos, mržnja i govor mržnje omiljeno je sredstvo anacionalne avangarde koja se nametnula u našem javnom prostoru suditi drugima.(mm)

Izdvojeno: komentari - reportaže - razgovori - naše teme

Ruža Tomašić
Politika

Ruža Tomašić: Talijani žele svoj IGP u Jadranu

Stu 20, 2020
Kako je moguće da Talijani razmatraju proglašenje svog isključivog gospodarskog pojasa kad su hrvatske vlasti na svaku takvu inicijativu s naše strane odgovarale da to nije moguće jer nije u skladu s europskim pravom? (hkv)
Euro
Politika

Hrvatski suverenisti najavljuju referendum o uvođenju eura

Stu 13, 2020
Nastavi li Vlada nametati slijepu briselsku politiku i pokuša uvesti euro Hrvatski suverenisti inicirat će referendum da se o tome očituju birači, poručeno je u petak iz te stranke koja drži da je uvođenje eura ekonomski štetna politička odluka za hrvatsko…
Anto Kovacevic5
Hrvatska

Umro Anto Kovačević

Stu 15, 2020
Hrvatski intelektualac, politički zatvorenik i političar Anto Kovačević umro je u subotu u 69. godini od posljedica covida-19, potvrdila je u nedjelju obitelj. (hkv)
Bulj
Politika

Bulj: Plenković mora prestati financirati SNV

Stu 16, 2020
Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj poslao je u ponedjeljak zastupničko pitanje premijeru Andreju Plenkoviću u kojem je ocijenio da Vlada mora prestati financirati Srpsko narodno vijeće (SNV) jer članovi Savjeta SNV-a daju izjave koje dovode u pitanje ideju…