Dječji zbor „Klinci s Ribnjaka“ u Prištini u sklopu turneje „Djeca Hrvatske djeci Europe“

Oni su dječji zbor koji poput Pavarottija puni stadione...

- Bojan Mušćet, Jutarnji list 1998.

U sklopu turneje „Djeca Hrvatske djeci Europe“ Klinci s ksr1Ribnjaka, 21. svibnja održat će koncert u prištinskom Narodnom kazalištu. Podsjetimo da su u sklopu ove turneje Klinci pjevali u Ljubljani, Rimu, Beču i Budimpešti, a planiraju se i daljnja gostovanja po europskim metropolama, te da su sva gostovanja realizirana pod pokroviteljstvom i uz svesrdnu pomoć gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

Kao i u dosadašnjim gostovanjima u sklopu ovog vrijednog projekta Klinaca s Ribnjaka, i u ovom su osim Gradskog ureda za obrazovanje kulturu i šport pomogli i Ministarstvo vanjskih i europskih poslova te Ministarstvo kulture.

Kako se dobitna kombinacija nikada ne mijenja, tako će i u Prištini s Klincima nastupiti Jacques Houdek i Ksenija Erker, naravno uz orkestar Alana Bjelinskog i dugogodišnju prijateljicu Klinaca Karmelu Vukov Colić.

Davor Denkovski
Ured gradonačelnika

 

Grad ZagrebPrilog je dio programskoga sadržaja financiranoga od strane Grada Zagreba.
 

 

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.