Obilježavanje mjeseca borbe protiv ovisnosti u Zagrebu

Povodom obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti Udruga „Jedni za konj2druge“ organizira već tradicionalno događanje pod nazivom „Konjem protiv horsa i promila“. Udruga Jedni za druge već dugi niz godina djeluje na području prevencije ovisnosti a veliki dio aktivnosti usmjeren je na socijalnu i psihološku rehabilitaciju liječenih ovisnika.

„Konjem protiv horsa i promila“ održat će se 12. prosinca 2014., u prostorima Edukacijskog centra Klinike za psihijatriju Vrapče, s početkom u 18,30 sati. U prvom djelu programa predviđeno je predstavljanje rada Udruge kao i postignutih rezultata programa resocijalizacije liječenih ovisnika terapijom jahanja, koji je potpomognut i sufinanciran od strane Grada Zagreba, te kratko predavanje stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u radu s osobama s problemom ovisnosti. Nakon toga, predviđen je kratki kulturno umjetnički program.

Priopćenje potpisuje Prof.dr.sc. Mirna Šitum, prim.,dr.med, pročelnica Gradskog ureda za zdravstvo

Davor Denkovski, savjetnik gradonačelnika
Ured gradonačelnika

 

Grad ZagrebPrilog je dio programskoga sadržaja financiranoga od strane Grada Zagreba.
 

 

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.