Josipović opet za tuđe interese daje izjave o ustaškim zmijama

Josipović“Komšićeva izjava o pojedincima stoji, ali ustašofilija ima podršku i u dijelu politike, medija i javnog prostora, pa pogotovo vrijedi ono što sam rekao u Jeruzalemu – da ustaška zmija i dalje sikće”, najnovija je izjava Ive Josipovića koju su naravno odmah prigrlili sarajevski mediji.

Naime, još se ne stišavaju reakcije na nedavnu Komšićevu izjavu u UN-u, koja u skladu s jugoslavenskim premisama vladanja o Hrvatskoj govori u kontekstu vječne opasnosti od ustaša. Na ovu izjavu oštro su odgovorili najviši hrvatski predstavnici pa su se u Sarajevu požurili naći bilo koga u Hrvatskoj koji bi Komšiću dao za pravo.

I nije trebalo daleko tražiti. Dovoljno je bilo kontaktirati bivšeg hrvatskog predsjednika koji se posebno proslavio time da je srpskom veleposlaniku uredno nosio hrestomatije dok je ovaj bio na službi u Zagrebu. Pa se onda čudimo što smo tu gdje jesmo. Štoviše, da je sve po Josipoviću, vratilo bi nas se vjerojatno u 1945.

(hkv)

 

HKV.hr - tri slova koja čine razlikuAgencija za elektroničke medijePrilog je dio programskoga sadržaja "Događaji i stavovi", sufinanciranoga u dijelu sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.