Drago Prgomet: Nemam pojma što napraviti, baš me briga

Milan Bandić i Andrej PlenkovičCjelodnevni cirkus koji je danas vladao u zagrebačkoj Gradskoj skupštini večeras je završio na način da su svi amandmani na prijedlog GUP-a uvršteni u dnevni red sjednice.

Plan koji se navodno izrađivao i pripremao godinama pojavio se jutros na sjednici s čak 86 amandmana. Gradonačelnik Bandić podnio je 6 amandmana, HDZ 15, a Klub Milan Bandić 365 stranka rada i solidarnosti 65 amandmana.

Predsjednik zagrebačke Skupštine Drago Prgomet najavio je oko 13 sati stanku. "Tih papira mi natrpalo, ovi bacaju ovo, ovi donose amandmane. Ma gledaj, nemam pojma što napraviti, baš me briga, neka idu amandmani, nek se j...", kazao je Prgomet, dok je mikrofon još bio uključen, a nakon što je najavio stanku.

Cijelo popodne su oko amandmana zasjedali odbori, te je sjednica nakon uvrštenja svih amandmana završena iza 19 sati. Njen nastavak se očekuje u ponedjeljak.

(hkv)

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.