"Hrvatska je dijaspora čista, čestita i vrijedna, disciplinirana i organizirana"

Croatianflag1

Crobuk.net hrvatski je društveni portal koji spaja naš narod iz matica Hrvatske i BiH s cijelom dijasporom, kako sami navode, “od Münchena do Sydneyja, od Los Angelesa do Čilea, od Orašja, Plehana do Neuma, od Varaždina do Pule i Dubrovnika i Boke kotorske“.

Članovi su im sa svih kontinenata i prenose vijesti gdje god je naš narod te promiču hrvatske interese (domaća proizvodnja, izvoz…) i bore se za istinu i slobodu našega naroda u BiH, Vojvodini…

Prenijeli su reportažu iz Münchena, najveće hrvatske župe izvan Hrvatske, o misi koju je predvodio specijalan gost, kardinal Blaise Cupich iz Chicaga, koji nije zaboravio svoje korijene i svoj narod.

Cro2

 

 

 

U prepunoj crkvi svetog Mihaela održao je svetu misu, a nakon toga je u Hrvatskom domu održan roštilj na kojemu su ponuđeni hrvatski specijaliteti, a čestite Hrvatice, najbolje domaćice na svijetu, oduševile su svojim kolačima.

Cro3Na kraju teksta iz Crobuka zaključuju:

“Kao što vidite, hrvatska je dijaspora čista, čestita i vrijedna, disciplinirana i organizirana. Hrvatska je dijaspora ta koja je najveći strani ulagač u domovinama Hrvatskoj i BiH.

Hrvatski narode, mnogo je toga u tvojim rukama, mi odlučujemo koje ćemo mlijeko i meso u kojoj trgovini kupiti, mi odlučujemo u čijoj ćemo banci deponirati svoj novac, mi sami odlučujemo koje ćemo portale čitati.

Naši zlatni vitezovi pokazali su to prije godinu dana u Rusiji. Iz Hrvatske, BiH i dijaspore svi su disali kao jedan, borili se do zadnje kapi krvi, i postigli najveću športsku senzaciju. Neka nam oni budu uzor!”

Naknadno još dodaju: “Rado bismo pozvali dr. Miroslava Škoru, dr. Ivicu Šolu, Ivana Penavu i Zorana Vukmana na naš portal na gostovanje, pa ako kojim slučajem pročitaju ovaj članak, i ako žele gostovati, neka nam se jave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.“.

(hkv)

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.