Godišnja skupština HKV-a

U subotu, 5. travnja 2014. održana je u Zagrebu (dvorana Grada Zagreba na Kaptolu) godišnja skupština Hrvatskoga kulturnog vijeća. Podnesena su redovita HKV Portalizvješća, uključujući financijsko iz kojega je razvidno da HKV ima na raspolaganju vrlo skromna sredstva, što uvelike otežava rad Udruge koja usprkos tome i nadalje opstaje zahvaljujući entuzijazmu mnogih svojih članova.

Posebno je istaknut Portal HKV-a koji zauzima ugledno mjesto među elektroničkim medijima i svojim se tekstovima o kulturi i politici izdvaja nezavisnim i nepotkupljivim razmišljanjima o hrvatskoj zbilji – što je i razlog da nikada u svojoj osmogodišnjoj povijesti HKV nije dobio državnu potporu za održavanje Portala, kao ni za svoju djelatnost u cjelini.

U koncilijantnoj atmosferi govore su održali članovi Upravnoga odbora, a u raspravu se uključio velik broj nazočnih članova.

Sljedeće, 2015. godine, bit će održana izborna godišnja skupština Hrvatskoga kulturnog vijeća.

(hkv)

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.