Haaški sud arogancijom na argumente HKV-a

 

Hrvatsko kulturno vijeće organiziralo je dva stručna skupa, 9. lipnja i 8. prosinca 2006., na temu "Haaški sud-zajednički zločinački pothvat - što je to?". Ugledni govornici dali su si truda da na tim tribinama rasvijetle političku pozadinu Haaške sudske farse čiji je glavni cilj prekrajanje povijesne istine o raspadu bivše Jugoslavije, navodno zbog "bolje budućnosti" Balkanske regije. Nažalost, Haaški sudski "povjesničari" nisu međutim ništa naučili iz povijesti takvih pokušaja, iako bi ih u oči trebao bosti još svjež epohalni primjer propasti Sovjetskog Saveza i njegovog satelitskog planetarija kao sustava laži o "boljoj budućnosti". Milijuni su ljudskih duša naime tada konačno povjerovali da je laž-laž i sovjetski se planetarij, zajedno s bivšom Jugoslavijom kao njegovom najudaljenijom planetom, srušio u prah i pepeo.

PovratnicaA to da je laž-laž svakodnevno su nam servirali mediji Slobodnog svijeta, pa smo povjerovali da su taj Svijet njegove vladajuće političke elite sazdale na istini, a ne, neke od njih, na još perfidnijoj laži. Ta perfidnost kulminira u tekućoj upotrebi najviše svjetske sudske vlasti za promicanje povijesnih falsifikata u dnevnopolitičke svrhe, što je napad na same korijene već uvelike deformiranog demokratskog ustroja zapadne civilizacije. Takvo instrumentaliziranje Haaškog suda zato ne škodi samo budućnosti male Hrvatske, nego, duboko, i budućnosti čitave zapadne civilizacije. Jer, ako zapadna demokratska javnost povjeruje da je i demokracija laž, u prah će i pepeo nestati sa svjetske pozornice, pa makar je branile najbolje plaćeničke vojske Slobodnog svijeta i njegovih vojnih saveza.

4,02 euraSvjesno svojih skromnih mogućnosti u obrani stvarne demokracije Hrvatsko kulturno vijeće je Haaškom sudu zbog svega toga uputilo Zbornik sa svoje druge tribine. Tamo su pošiljku otvorili, pogledali zbornik, i umjesto da ga bar šutke odlože u stranu, našu kuvertu su ubacili u još veću kuvertu, platili poštarinu od 4,02 eura iz svog astronomskog UN budžeta, i arogantno, bez jedne jedine riječi, vratili Hrvatskom kulturnom vijeću. Jer, što da ih uče tamo neki Hrvati, kad oni sve znaju. No ipak, Carla del Ponte i čitav Haaški sud, koji su prisegnuli obrani istine i pravde a djeluju kao egzekutori falsificiranja povijesti tamo nekog Balkana, izgleda ne znaju da snose ogromnu krivnju zbog ugrožavanja temelja zajedničkog nam društva. Pa ako im ne će suditi sudovi, sudit će im svakako povijest, kako god je oni sad pokušavali napisati.

{mxc} 

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.