Turistička zajednica Grada Zagreba organizira besplatno razgledavanje grada za Zagrepčane

Zagrebački novinar i publicist Rudi Aljinović (r. 1936), u BesplatniRazglediBanner2015široj javnosti Turistička zajednica Grada Zagreba poklanja svim sugrađanima besplatne razglede grada na hrvatskom jeziku. Počevši od 22. kolovoza pa sve do 14. studenog, svi zainteresirani imat će priliku naučiti nešto više o svom Zagrebu. Polasci su predviđeni subotom u 17.00 sati ispred Turističkog informativnog centra na Trgu bana Jelačića.

Edukativno razgledavanje grada u pratnji turističkog vodiča trajt će dva sata, a grupu će pratiti i maskota licitarko, dok će svaki sudionik za uspomenu dobiti licitarsko srce.

Obilazak uključuje Trg bana J. Jelačića, Katedralu, Dolac, Tkalčićevu, Radićevu i Gornji grad, gdje se nalaze kostimirani likovi iz Zagrebačkog vremeplova. Svi zainteresirani se mogu prijaviti isključivo petkom za sljedeći dan (subotu) na broj telefona 099 322 7557. Napominjemo da je broj aktivan od 9 sati do popunjenja grupe.

Turistička zajednica grada Zagreba

 

Grad ZagrebPrilog je dio programskoga sadržaja financiranoga od strane Grada Zagreba.
 

 

 

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.