Dodijeljena nagrada Werner von Siemens na svečanoj proslavi dana FER-a

Na svečanoj proslavi Dana Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, u ime Siemensa Hrvatska gospodin Miran Slade-Šilović dodijelio je godišnju nagradu –„Werner von Siemens'' za najbolji studentski rad na sveučilišnom diplomskom studiju Elektrotehnika i informacijska tehnologija, profil Automatika za akademsku godinu 2013./2014.

Nastavljajući uspješnu suradnju s Fakultetom elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, Siemens Hrvatska i ove je godine pokrenula natječaj pod imenom- „Werner von Siemens'' za najuspješnije studentske radove iz područja industrije, energije i zdravstvene skrbi.simens261114 543 253 c1

Nagradu u iznosu od 15.000 kuna na natječaju „Werner von Siemens'' primilo je student Ivan Dražić-Šegrt za svoj rad na temu Optički senzorski sustavi za mjerenje temperature zasnovani na svjetlovodnoj rešetki“ pod mentorstvom prof. dr. sc. Zvonimira Šipuša.

Siemensu Hrvatska izuzetno je zadovoljstvo surađivati s Fakultetom elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu na produbljivanju i razvoju znanja hrvatskih studenata. Vjerujemo da na taj način dodatno oplemenjujemo vještine studenata za koje vjerujemo da će Hrvatsku graditi kao zemlju znanja.“ Izjavio je Miran Slade-Šilović, prodajni inženjer Siemens Hrvatska.

Natječaj ''Werner von Siemens'' objavljen je u listopadu na web stranicama Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu. Pristigle radove ocijenilo je stručno povjerenstvo sastavljeno od nastavnika fakulteta i stručnjaka iz Siemensa Hrvatska i to na temelju kriterija tematske usklađenosti s područjem natječaja, originalnosti, inovativnosti, primjenjivosti i tehničke opreme rada. Od strane Siemens Hrvatska u povjerenstvu za ocjenu radova sudjelovao je gospodin Milan Slade-Šilović.

Siemens Hrvatska jedna je od vodećih kompanija na hrvatskom tržištu na području elektrifikacije, automatizacije, digitalizacije te zdravstvene skrbi.

Na dan 30. rujna 2013. broj zaposlenih u središnjem uredu u Zagrebu i regionalnim uredima u Rijeci i Splitu bio je 319. U poslovnoj 2013. godini Siemens d.d. ostvario je dobit prije oporezivanja od 87,9 milijuna kuna i nove narudžbe u vrijednosti od 557,1 milijuna kuna. Prihodi Društva iznosili su 1.033,6 milijuna kuna. Više informacija na www.siemens.hr.

mojzagreb.info

 

Grad ZagrebPrilog je dio programskoga sadržaja financiranoga od strane Grada Zagreba.
 

 

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.