„2. Utrka za Život“ – 1. lipnja 2019., 11 sati, Bundek, Zagreb

Udruga Hrvatska za Život pripremila je sportsko-rekreativni projekt pod nazivom Utrka za Život, odnosno Run for Life, koja će se održati u subotu, 1. lipnja 2019. godine na zagrebačkom jezeru Bundek i Savskom nasipu.

Utrkom se želi osvijestiti važnost svakog ljudskog života od njegova prirodnog začeća do prirodne smrti pa tako i kroz ovo sportsko događanje.

Utrka za zivot1 1

Ova lipanjska subota bit će prava obiteljska jer će se trčati u 2 kategorije - odrasloj i dječjoj.

Start dječje utrke (duljine otprilike 100 m) je u 10 sati. Prijavite svoje dijete (od tek hodača do 9 godina, u tri kategorije) na poveznici.

Djeca će biti nagrađena prigodnim poklonima, a za dječju Utrku nema kotizacija, već je moguće dati donaciju za pomoć majkama i djeci.

Utrka za zivot1 2

Start glavne utrke za odrasle je u 11 sati na jezeru Bundek (kod ljetne pozornice), a trči se Savskim nasipom do Savskog mosta i natrag sjevernom stranom nasipa do cilja na istoj poziciji na Bundeku, sveukupno 6800 metara. Prijave se mogu izvršiti na poveznici.

Utrka za zivot1 3

Kao i prošle godine, pobjednici će biti nagrađeni postoljima i prigodnim nagradama, a kotizacija od 50 kuna osigurava svakom sudioniku majicu i okrjepu. Sav prikupljeni prihod od kotizacija i donacija namijenjen je majkama i njihovoj djeci, kojima pomaže Udruga “Hrvatska za Život”.

Podizanje startnih brojeva i majica za odrasle počinje od 9 sati, kod ljetne pozornice na Bundeku te je moguće i tada izvršiti prijavu za Utrku.

Utrka za zivot1 5

Za sve sudionike bit će osiguran lagani obrok i izvorska voda.

Ukoliko ne trčite, možete posjetiti štand Udruge "Hrvatska za Život", informirati se o novim aktivnostima i razgledati proizvode te donirati u skladu sa svojim mogućnostima.

Utrka za zivot1 6

Pridružite se spontano i iz srca, onako kako je i nastala utrka za život.

(hkv)

 

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.