Nije prijavio napad jer oprašta

Gradonačelnik Vrgorca Ante Pranić, koji je izabran kao kandidat Nezavisne liste mladih i uz podršku Mosta, Ante Pranićnavodno je fizički napadnut jer, kako se tvrdi, nije htio pogodovati pri zapošljavanju, vijest je koju su objavili danas neki visokotiražni mediji.

Spomenuta vijest nam je upala u oči jer se g. Ante Pranić baš dan ranije našao na meti kritika dijela nezavisnih internetskih portala zbog odbijanja prikazivanja dokumentarnog filma Romana Leljaka „Huda jama – strogo čuvana tajna“ u vrgoračkoj kino dvorani. Ovu vijest visokotiražni mediji nisu objavili.

Do predviđenoga prikazivanje dokumentarnoga filma „Huda jama – strogo čuvana tajna“ u Vrgorcu će danas ipak doći, budući da je župnik fra Ivica Omazić ustupio vjeronaučnu dvoranu kod župne crkve NBDM.

„Ja se vas gospodo ne bojim. Zašto nisam prijavio fizički napad? Zato što opraštam osobi koja me je napala. U dobroj mjeri sve je plod huškačke politike vrgoračkog HDZ-a“, objavio je danas Pranić na svome Facebook profilu.

(hkv)

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.