Surfanje u Rusiji

 

Vjerojatno će se mnogi lako sjetiti scene iz filma „Apokalipsa sada" kada Robert Duvall vrlo upečatljivo uz zvučnu kulisu „Jahanje Walküra" Richarda Wagnera predvodi napad na jednu vijetnamsku morsku plažu. Usred bitke naređuje dvojici svojih vojnika da ostave oružje i prime se surfanja. Scena se odvija u dvanaestoj minuti donjeg videozapisa, pa tko želi može se lako podsjetiti.

 

{youtube pbgcolor="#A00102" width="425" height="344"}vHjWDCX1Bdw{/youtube}

{youtube popup="true" divid="Apokalipsa sada" autostart="false" pbgcolor="#A00102"}vHjWDCX1Bdw{/youtube} {avrpopup type="window" id="Apokalipsa sada"}Apokalipsa sada  [otvori poseban prozor]{/avrpopup}

 

Ipak, mislili smo si, film je jedno a stvarnost ipak nešto drugo, sve do neki dan kada smo vidjeli kako se surfa u Rusiji. Usred grada i bijela dana.

 

{youtube pbgcolor="#A00102" width="425" height="344"}KFvchm0XvTE{/youtube}

{youtube popup="true" divid="Surfanje u Rusiji" autostart="false" pbgcolor="#A00102"}KFvchm0XvTE{/youtube} {avrpopup type="window" id="Surfanje u Rusiji"}Surfanje u Rusiji  [otvori poseban prozor]{/avrpopup}

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.