Do lipnja HSP-a dr. Ante Starčević planira ustroj u svim županijama

 

HSP Ante StarčevićU subotu 6. ožujka 2010. godine u dvorani „Novinarskog doma“ u Zagrebu pred više od 300 izaslanika u Zagrebu održana je utemeljiteljska skupština HSP dr. Ante Starčević za Grad Zagreb. Tom prilikom, za predsjednika je jednoglasno izabran mr. sci. Trpimir Goluža, dr. med.. Također, izabrana su i sva ostala Statutom predviđena stranačka tijela.

Nazočne su pozdravili najviši stranački dužnosnici, glavni tajnik Pero Ćorić, zamjenici predsjednice prof. dr. Radoslav Galić i mag. iur. Pero Kovačević te predsjednica stranke Ruža Tomašić.

Obraćajući se izaslanicima i gostima predsjednica Ruža Tomašić izrazila je svoje zadovoljstvo viđenim, a to je stotine mladih, stručnih i obrazovanih ljudi koji su program HSP dr. Ante Starčević prepoznali i prihvatili. Iz toga je zaključeno kako je dana potvrda stranačkom vrhu da je na dobrom putu.

Također, zaključeno je kako pripreme za izlazak na parlamentarne izbore treba privesti do Izvještajnog sabora stranke. Ovaj sabor predviđen je u Zagrebu za lipanj ove godine.

Do Izvještajnog sabora planira se ustroj u svih 20 županija, Gradu Zagrebu i svim županijskim sjedištima. Naglašeno je kako se ne će zanemarivati ni manji gradovi i općine jer stranka već danas broji preko 120 podružnica na nižoj razini lokalne vlasti.(mm)

 

 

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.