Na nagovor prijatelja Šeks napušta Kosoričin stožer i priklanja se dr. Prgometu!

Kako nam kazuju naši izvori iz družbe 'Braća hrvatskog zmaja', Vladimir Šeks na putu je da prijeđe u izborni stožer predsjedničkog kandidata dr. Drage Prgometa. Na to ga je uspio nagovoriti njegov kućni prijatelj Ante Kljaić kojega je Šeks i doveo u Družbu, a tomu su pridonijeli i istaknuti slavonski HDZ-ovci na čelu sa Zdravkom KosorSočkovićem koji također podržavaju kandidaturu dr. Drage Prgometa. Mnogi zagrebački HDZ-ovci također okreću leđa Jadranki Kosor, posebno oni koji su očekivali visoka mjesta za ulazak u Hrvatski sabor, a nisu ih dobili jer je Jadranka Kosor išla najprije uhljebiti bivše ministre koje je sama stavila na ministarska mjesta te ih onda učlanila u HDZ kao što su Đuro Popijač, Davor Božinović i Domagoj Ivan Milošević...

Listu nezadovoljnika predvodi Margareta Mađerić i do jučer Jadrankin vjerni prijatelj Stanko Gačić. Pod povećalomU sklopu brojnih istraga koje provodi Uskok, a koje se povezane s dojučerašnjim najvjernijim Sanaderovim saveznicima, čini se da je zadnjih tjedana, posebice nakon izbora, pod povećalom više Jadranka Kosor nego Ivo SanaderJadranka Kosor jedino je sigurna u svoje dvije prijateljice da ju ne će izdati: To su Đurđica Sumrak-Deronjić i Ana Lisak. Đurđicu je uspjela progurati u Hrvatski sabor pa joj je zahvalna. Preko njih dviju gospođa Kosor nastoji koliko toliko nadzirati Gradski odbor HDZ-a Zagreba.

Jadranka Kosor sve teže prikriva nervozu

U sklopu brojnih istraga koje provodi Uskok, a koje se povezane s dojučerašnjim najvjernijim Sanaderovim saveznicima, čini se da je zadnjih tjedana, posebice nakon izbora, pod povećalom više Jadranka Kosor nego Ivo Sanader. Javnosti je poznato da ju donedavni član uprave Croatia osiguranja Damir Mihanović tereti da mu je prijetila kad je slučaj Fimi – medija iznio hrvatskoj javnosti, odnosno da je zbog nje dobio otkaz. Neki sudionici te afere, pak, javno iznose da su u skupocjenim trgovinama iz crnih fondova kupovali najskuplje haljine i komplete za Jadranku Kosor. U sklopu istrage su i navodni pritisci Jadranke Kosor prema direktorima koje je HDZ nadzirao da sve svoje cateringe odrađuju s cateringom Lisak koji je u vlasništvu njezine prijateljice Ane Lisak. Da Jadranki Kosor nisu strani takvi zahtjevi, svjedoči i slučaj kad je kćer svoje prijateljice Ane Lisak Branku Pavlić htjela progurati u Programsko vijeće HRT-a. Međutim, kad je javnost za to doznala, gospođa Pavlić dala je ostavku. Pred Jadrankom Kosor vrlo je neizvjesna Čačićbudućnost što se dade primijetiti i na njezinu, u zadnje vrijeme, nervoznom držanju.

Čačić želi u potpunosti vladati naftnim i plinskim poslovanjem u RH

Da Radimir Čačić predsjednik Hrvatske Skup potporeNa poticaj Hvidre zagrebačke četvrti Črnomerec, skupina braniteljskih i civilnih udruga kao i istaknuti pojedinci pozivaju sve zainteresirane na skup potpore smijenjenom ravnatelju OŠ Petra Zrinskog u Zagrebu, profesoru Krešimiru Mihajlovićunarodne stranke (HNS) želi u potpunosti ovladati naftnim i plinskim poslovanjem s isključivo HNS-ovim kadrovima, svjedoči činjenica da je u upravu JANAFA stavio sve HNS-ove stranačke dužnosnike, da je čak za predsjednika Nadzornog odbora JANAFA htio staviti i osuđenog Srećka Ferenčaka, no nakon što je mu je premijer Milanović zaprijetio: 'Ili raspad koalicije ili Ferenčak van!', od toga se odustalo. Paralelno s tim prijedlogom, već je bio pripremljen i prijedlog da se Srećka Ferenčaka stavi na mjesto predsjednika uprave PLINACRO, državnog poduzeća koje ima i još će imati velike investicije u izgradnje plinske mreže prema Dalmaciji. Kada mu je propao plan s Ferenčakom, Čačić je za upravu PLINACRO pripremio druga kadrovska rješenja, ali opet HNS-ov kadar. Ovih dana će u Vladu doći prijedlog da se za upravu PLINACRO predlažu Mladen Antunović (dolazi iz Montmontaže), Zoran Kopić drugi zet pokojne Savke Dabčević-Kučar, manje poznat od prvog Tomislava Dragičevića, i Josip Orešković.

Skup potpore smijenjenom ravnatelju Mihajloviću!

Na poticaj Hvidre zagrebačke četvrti Črnomerec, skupina braniteljskih i civilnih udruga kao i istaknuti pojedinci pozivaju sve zainteresirane na skup potpore smijenjenom ravnatelju OŠ Petra Zrinskog u Zagrebu, profesoru Krešimiru Mihajloviću. Skup pod nazivom 'Za istinu o Domovinskom ratu' protiv diskriminacije onih koji govore istinu o ratu za slobodnu Republiku Hrvatsku predviđen je za subotu, 18. veljače 2012. u 11,00 sati, ispred OŠ Petra Zrinskog, Krajiška 9, Zagreb. Prof. Mihajlović smijenjen je s dužnosti ravnatelja u akciji SDP-a nakon što je na ulazu u školu istaknuo plakate generala Ante Gotovine i Mladena Markača.

Hrvatski list

Hrvatski list

Naš portal rabi kolačiće radi funkcionalnosti i integracije s vanjskim sadržajima. Nastavljajući samo pristajete na tehnologiju kolačića, ali ne i na razmjenu osobnih podataka.